De waarheid over geld !

Wij zijn van mening dat de meerderheid van de Financieel Adviseurs hun klanten niet echt de waarheid vertellen.

Ze vertellen géén leugens. Ze vertellen eenvoudigweg de waarheid niet.

De waarheid over geld gaat niet over “Deze aanbieder is beter dan de andere aanbieder””  of “dit fonds doet het beter als dat fonds” of “met dit pensioen heeft u het later beter als met dat pensioen”. De meeste klanten vinden dit maar saai en enorm langdradig. Echter, helaas is dat precies waar de meeste financiële adviseurs traditioneel hun service op richten – en hun (en uw) tijd verspillen. Maar wat klanten echt willen, meer dan wat dan ook, is een eerlijk antwoord op de grote vragen. En dat is de rol van Finzicht.

Het verstrekken van antwoorden op vragen als:page4-img3

  • “Wat moet ik doen om ervoor te zorgen dat ik nooit geld te kort kom?”
  • “Hoeveel moet ik verdienen, sparen of mijn zaak voor verkopen om mijn leven te kunnen lijden zoals ik wil?”
  •  “Wanneer precies, kan ik me veroorloven om te stoppen met het doen van de dingen die een belemmering zijn geworden … en beginnen met het doen van de dingen waarvan ik echt kan genieten?”
  • “Exact welk niveau van investeringsrendement heb ik nodig om mijn doelen te bereiken?

En misschien wel de grootste vraag van allemaal …

 “Hoeveel is genoeg?”

Traditioneel zijn de meeste financiële adviseurs – te veel geechtpaar-met-adviseurricht op producten – en hebben verzuimd om de vragen te overwegen, laat staan ​​deze vragen te beantwoorden!

Het is dan ook niet verbazingwekkend, dat de meeste mensen geen idee hebben waar ze naartoe op weg zijn. Zij kunnen bezittingen en beleggingen hebben, en / of hoge inkomens hebben, maar de meeste mensen hebben geen idee wat het allemaal betekent.

Het leven is géén generale repetitie. Daarom is het nu tijd om verhelderend advies over je toekomst te zoeken.

financiele-rustIn tegenstelling tot de meeste financiële adviseurs, hebben we niet vergeten dat onze belangrijkste taak is om financiële onafhankelijkheid, financiële zekerheid en gemoedsrust te leveren.

Meer weten hoe u financiële rust verwerft ? Bel ons nu 023- 5332767 voor een vrijblijvende afspraak.