Verzekeringen

 

Vraag u zich het volgende eens af

In het dagelijkse leven staat u bloot aan financiële risico’s. Wat zijn de gevolgen van een aanrijding? Vaak blijft het bij een flinke deuk, maar wat als u arbeidsongeschikt raakt? Bij Finzicht kunt u terecht voor uw complete verzekeringspakket. Het aanbod in verzekeringen is groot, maar welke verzekeraar past bij u? Welke verzekeraar laat u in geval van schade niet alles zelf doen, maar staat voor u klaar als u dat nodig heeft?

Nauwkeurige selectieVerzekeringschecklist

Finzicht selecteert verzekeraars niet alleen op de premie, maar ook op betrouwbaarheid en op snelheid van schadeafhandeling. Want in geval van schade is goede hulpverlening erg belangrijk. Dan pas waardeert u uw verzekering en de adviseur van Finzicht die voor u klaarstaat; een luisterend oor heeft, of samen met u het schadeformulier invult.

Welke risico’s wilt u verzekeren? Wenst u alle risico’s af te dekken, of kunt u bepaalde financiele gevolgen prima zelf dragen? Wij denken graag met u mee en behoeden u voor valkuilen. Heeft u uw verzekeringen elders gesloten, maar bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact op.

 1. Vervoer
  Bereken direct je scherpste auto premie:

  Auto Premie Calculator
  De Finzicht Verkeerspolis biedt een oplossing voor nagenoeg alle verkeersrisico’s. Bij de autoverzekering heeft u de keuze uit drie verzekeringsvormen:

  WA (wettelijke aansprakelijkheid): Deze dekking – wettelijk verplicht –  dekt de schade die uw klant met zijn vervoermiddel aan een ander toebrengt.

  WA + beperkt casco: Hiermee verzekert uw klant ook schade aan zijn vervoermiddel die door ‘van buiten komende onheilen’ wordt veroorzaakt. Denk aan schade door ruitbreuk, brand, storm en diefstal.

  WA + casco: De meest uitgebreide dekking, ook wel ‘All Risk’ genoemd. Hiermee verzekert uw klant óók schade aan zijn vervoermiddel die hij zelf heeft veroorzaakt. Denk aan schade door botsen en slippen. Ook vandalisme is gedekt

  Passagiers: U neemt vast wel eens mensen mee; als opzittende op uw motor, of inzittende bij u in de auto. Als u een ongeval krijgt (bijvoorbeeld door slechte weersomstandigheden) dan kan de schade die de passagiers ondervinden hoog oplopen. Het is daarom aan te raden om een Ongevallen Inzittendenverzekering (uitkering van een vast bedrag), of een Schadeverzekering Inzittenden (vergoeding van de geleden schade) bij te sluiten op uw autopolis

 2. Huis & Inboedel

  Woonhuisverzekering Voor huiseigenaren is een woonhuisverzekering absolute noodzaak. Met onze woonhuisverzekering kan u zich optimaal indekken tegen de gevolgen van onverwachte gebeurtenissen.

  Bij onze woonverzekeringzijn ook de schuur, garage en tuinafscheiding meeverzekerd. Bovendien kennen wij een heldere dekking voor periodes van aan- en verbouw en tijdelijke leegstand bij nieuwbouw.

  De inboedelverzekering biedt bescherming tegen de financiële gevolgen van schade aan huiselijke bezittingen. Schade die uw zomaar kan oplopen, bijvoorbeeld door een gescheurde waterleiding, brand of inbraak.

  Uw ontvangt tot 15% extra korting op de inboedelpremie als hij zowel een woonhuis- als een inboedelverzekering via Finzicht afsluit.

  Maar ook als uw geen huiseigenaar bent, kunt u korting ontvangen.

  Goed beveiligde huizen bijvoorbeeld maken minder kans om niet genodigden over de vloer te krijgen. Indien de woning voldoende beveiligd is en voorzien van een politiecertificaat Veilig Wonen of BORG-certificaat, kunt u eveneens 15% korting ontvangen op de inboedelverzekeringspremie. Bent u bewoner van een VINEX-locatie, dan ontvangt u zelfs 25%korting op de premie van zowel de inboedelverzekering als ook de woonhuisverzekering.

 3. Aansprakelijkheid & Recht

  Een aansprakelijkheidsverzekering is echt onmisbaar. Deze verzekering biedt financiële bescherming als u aansprakelijk wordt gesteld voor schade die u, uw gezinsleden maar bijvoorbeeld ook uw huisdieren aan anderen toebrengen.

  U kunt zich verzekeren voor € 500.000,-, € 1.250.000,- of € 2.500.000,-. Er zijn bovendien verschillende dekkingsmogelijkheden, zodat u kunt kiezen voor een vorm die aansluit op zijn situatie en behoefte.

  De rechtsbijstandverzekering Na inbouw van de nieuwe keuken bij
  u blijken alle deurtjes scheef te hangen. De leverancier geeft de inbouwer
  de schuld en andersom. Op zo’n moment – maar ook op talloze andere denkbare
  momenten – heeft u deskundige hulp nodig. Met de complete
  rechtsbijstandverzekering bent u als klant verzekerd van die deskundigheid.

 4. Recreatie & Reis
   Uw recreatieve bezittingen kunt u uitstekend opnemen binnen uw pakketverzekering; surfplanken; golfuitrusting, etc.

  Onderneemt u meerdere keren per jaar een reis of gaat u op vakantie, dan is de vakantieverzekering echt een aanrader. Eén keer regelen en u kan het hele jaar door onbezorgd op reis gaan.

  U bent 365 dagen per jaar doorlopend verzekerd. Dus een weekje skiën, een weekend Parijs of twee weken naar de zon: u bent steeds goedverzekerd. Altijd en overal.

 5. ZZP & MKB
  Voor ondernemers biedt Finzicht een groot assortiment aan dekkingen

  •  Bedrijfsaansprakelijkheid
  • Inventaris goederen
  • Bedrijfspand/Gebouwen
  • Zakelijke rechtsbijstand
  • Milieuschadeverzekering
  • Wagenpark
  • Transportverzekeringen
  • Machinebreuk/ Computer / Reconstructie
  • Evenementen
  • Werknemersverzekeringen
  • Inkomensverzekeringen
  • Informeer naar meer………….

  ZZP Bent u ZZP’er of startende ondernemer? Veel startende zelfstandig ondernemers verdienen al snel een goede boterham. De zaken gaan goed, maar wat zijn de risico’s? Zonder de belangrijkste zakelijke verzekeringen loopt u als ondernemer enorme risico’s, terwijl die eenvoudig zijn af te dekken.

  Wij rekenen graag met u mee, zodat u ziet dat het ook anders kan. Want speciaal voor MKB en ZZP biedt Finzicht zakelijke verzekeringen, met dekkingen op maat, zonder onnodige extra’s. Alles overzichtelijk in één pakket, veelal inclusief uw particuliere schadeverzekeringen.

 6. Inkomen & Zorg

  Wanneer u arbeidsongeschikt raakt, heeft u na een bepaalde periode eventueel recht op een WIA-uitkering. Afhankelijk van het percentage dat u arbeidsongeschikt wordt verklaard, daalt uw inkomen in het eerste jaar tot maximaal 70% van uw laatstverdiende loon. U kunt een levensverzekering uitbreiden met een arbeidsongeschiktheidsdekking. Maar er bestaan tevens aanvullende verzekeringen om het risico van arbeidsongeschiktheid af te dekken.

  Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  Of u zich tegen arbeidsongeschiktheid wilt verzekeren, is afhankelijk van de eventuele regelingen via uw werkgever en van uw eigen wensen. Veel werknemers zijn via hun werkgever aanvullend verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Wanneer de uitkeringen na arbeidsongeschiktheid echter te laag zijn voor uw uitgaven, heeft u een tekort. Dit tekort kunt u aanvullen via een privé-verzekering.

  Verschillende voorwaarden per aanbieder
  De kwaliteit van de dekking bij arbeidsongeschiktheid verschilt behoorlijk tussen de diverse aanbieders. De keuze voor een verzekeraar is dus afhankelijk van de voorwaarden met betrekking tot de uitkering bij arbeidsongeschiktheid. De volgende zaken kunnen daarbij een rol spelen:

  • Wat is het minimum arbeidsongeschiktheidspercentage?
  • Welke criteria worden gehanteerd bij de vaststelling van de mate van arbeidsongeschiktheid?
  • Tot welke maximale termijn is de uitkering beperkt?
  • Is de uitkering geïndexeerd, zodat mogelijke renteverhogingen deels kunnen worden opgevangen?
  • Welke uitsluitingen zijn van toepassing op de polis?

  Finzicht biedt beste alternatief
  De arbeidsongeschiktheidspremie die u periodiek betaalt is aftrekbaar van de belasting. De hoogte van de premie die u maandelijks betaalt is ondermeer afhankelijk van uw leeftijd en het verzekerde bedrag. Tevens is het van belang bij welke verzekeraar de verzekering wordt afgesloten. De premies kunnen per verzekeraar zeer sterk verschillen.

  Zorgverzekering

  Iedereen die in Nederland woont of werkt moet een basisverzekering hebben. Dit basispakket dekt de standaardzorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of apotheek. Daarnaast kunt u zich aanvullend verzekeren voor kosten die niet in het basispakket zitten.

  • Basisverzekering
  • Aanvullende modules
  • Eigen risico

  Zorgvergelijker

 7. Uitvaart
  Wat kost eigenlijk een uitvaart? Wat zijn de kosten van een uitvaartondernemer? En wat zijn de bijkomende kosten? Afhankelijk van uw wensen kost een uitvaart al snel meer dan € 7.000,00 Het regelen van een uitvaart van een gezinslid is een emotionele aangelegenheid. Daarbij kunt u – zeker op dat moment – geen financiële zorgen gebruiken.

  Kapitaal

  Een uitvaartverzekering voorkomt financiële zorgen. Het verzekerde bedrag van een uitvaartverzekering kunt u zelf bepalen. Eventueel kan het verzekerde bedrag worden geïndexeerd, zodat voorkomen wordt dat het verzekerde bedrag te laag is om de kosten te dekken. Het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd aan de begunstigde die op de polis wordt genoemd.

  Natura

  Indien u wenst dat de uitvaartverzekeraar u de zorg van het regelen van een uitvaart uit handen neemt, dan is een uitvaartverzekering met uitkering in natura een alternatief. Er is geen sprake van een verzekerd bedrag, maar de begunstigde heeft recht op een aantal diensten en/of producten.

  Informeer naar de mogelijkheden en vraag direct een premieofferte aan.

Direct een vergelijking voor uw huidige verzekeringen? Vul het formulier in voor en scherpe offerte!

Klik HIER om het offerte aanvraagformulier te openen.

Verzekeringsofferte Aanvraag

Vul zo volledig mogelijk gegevens in zodat u een correcte offerte kunt ontvangen. Of u kunt een kopie van uw polis(sen) uploaden

Voer hier u 10 cijferig telefoon- of mobiele nummer in

Upload nog een
Verkennen

Maximale grootte 10MB

Een moment geduld aub.

 

woonkamer

Inboedel

Atlas

 Opstal

fronsende manAansprakelijkheid

zorgeloos

Reis- en Verblijfrechtsbijstand2

Rechtsbijstand

zorg

 Zorg

autoverzekering

Verkeer

Startend_Zelfstandig_Ondernemer_v1

Zakelijk