De adviseur

De adviseurAdviseurfoto1KL 

Onze adviseur Marco Weijs is sinds begin 1994 werkzaam in financiële dienstverlening en heeft al doende heel veel geleerd. Door het volgen van vele vakopleidingen heeft hij een grote schat aan kennis.

Marco is Beëdigt & Erkend Financieel Dienstverlener en Erkend Hypothecair Planner

Door zijn brede opleidingsachtergrond in financiële dienstverlening treed Marco Weijs ook sinds 2006 regelmatig op als freelance docent voor een aantal opleidingsinstituten en heeft hij al vele collega adviseurs getraind en opgeleid.

Een en ander komt ook naar voren in de manier van waarop Marco zijn klant adviseert. Hij is in staat de vaak complexe materie op begrijpbare wijze over te brengen en volhard daarin totdat de klant ook begrijpt waarvoor hij kiest.

Klanten van Marco vertrouwen daarom ook veelal al hun financiële zaken aan hem toe.

Dit heeft tevens geleid tot het behalen van één van de drie finaleplaatsen  tijdens “de Hypotheekadviseur van het jaar” in 2005 & 2010

Naast zijn adviseurschap en het lesgeven, schept hij plezier in een goed boek of een goede film, vindt hij het leuk om erop uit te trekken geniet hij van al het goede wat Haarlem en omgeving te bieden heeft.

SEH-blauwnvhplogoLinkedInButton