Oudedags planning

 

 Finzicht maakt uw oudedagsinkomen inzichtelijk door een heldere uiteenzetting.

pension_investment

Kortom de weg naar een onbezorgde financiële oudedag bewandelt u samen met Finzicht !

Op basis van de door u geformuleerde wensen en mogelijkheden bouwen wij voor u aan een passende oudedagsvoorziening.

Pensioen is niet alleen “eerder stoppen met werken” maar ook financiële rust indien het eerder stoppen met werken het gevolg is van arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid.

Pensioen betekent ook financiële zekerheid voor uw nabestaandenechtpaar-met-adviseur Bij de Oudedagsplanning bekijken wij uw totale vermogen. Naast uw pensioenvoorziening kijken we naar wat u aan oudedagsvoorziening u in privé of in uw bedrijf heeft opgebouwd, kijken naar wat u aan vrij besteedbaar vermogen heeft en nemen we de vermogens binnen de eventuele eigen woning en de waarde van het eventuele bedrijf mee.

Dit geheel leggen wij aan tegen uw wensen die u heeft op gebeid van besteedbaar inkomen, wonen, zorg en vermogensoverheveling naar de volgende generatie!

Eventuele tekorten die zichtbaar gemaakt worden kunnen worden opgevuld en overschotten kunnen alvast zo fiscaal vriendelijk mogelijk overgeheveld naar de volgende generatie.zorgeloos pensioen

Door tijdig een beeld te creëren van uw wensen en mogelijkheden houdt u voldoende tijd over om voor te sorteren naar een financieel geruste oudedag! Naast particuliere voorzieningen kunt ook bij ons terecht met uw gouden handdruk of voor ondernemerspensioenen

 Vertel ons uw wensen! Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. 

Bel ons 023 – 533 27 67 en maak een afspraak!

Oudedagsvoorzieningen:
De pensioenvoorziening via uw werkgever.
Wij analyseren of u voldoende kunt opbouwen, of u in het verleden een pensioengat hebt opgelopen, of waardeoverdracht lucratief voor u is.
De pensioenvoorziening in uw eigen bedrijf
Er wordt door onze externe specialist voor u na gegaan of u opbouw voldoet en of u beter binnen u bedrijf kunt opbouwen of dat u er verstandig aan doet i.p.v. eigen beheer een externe opbouw te kiezen.
Privé-voorzieningen

  •  Vrij belegt vermogen of spaargeld.
  • Overwaarde in de eigen woning.
  • Lijfrentevoorzieningen.

Uit deze mix van bronnen bekijken wij of er voldoende aanvulling mogelijk is voor een zorgeloze oudedag.

Uw eigen pensioensituatie bekijken?

mijnpensioenoverzicht.nl