Hypothecaire Planning

Hypothecaire Planning

Hypothecaire planning is het adviesproces waarbij inkomensplanning en vermogensopbouw als uitgangspunt genomen worden voor de eigen woning en/of ander vastgoedbezit.

Hypothecaire_planningAls Erkend Hypothecair Planner inventariseren wij uw persoonlijke situatie, uw wensen. Ook maken wij op basis daarvan een prognose van uw financiële situatie op langere termijn. Hierbij gebruiken wij professionele planningssoftware.

Op basis van uw eigen woning of ander vastgoedbezit zoekt de Hypothecair Planner voor u de juiste balans tussen zekerheden en risico’s.

Het advies van de Hypothecair Planner gaat verder dan de hypotheek alleen. Wij brengen ook de betalingsrisico’s in beeld bij werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden, zodat er bij onverwachte gebeurtenissen duidelijkheid bestaat over uw woontoekomst.

De Hypothecair Planner is een zeer ervaren adviseur,  die zich onderscheidt van de gemiddelde hypotheekadviseur dankzij de specifieke Hbo-opleiding ‘Leergang Hypothecaire Planning’. De Hypothecair Planner adviseert u op juridisch, fiscaal en economisch gebied over inkomensplanning en vermogensopbouw.

De Erkend Hypothecaire planner heeft uitgebreide & specialistische kennis van hypotheken voor:

  • Starter, Doorstromers, Ondernemers, ZZP-ers
  • Speciale beroepsgroepen; Piloten, Medici, Advocaten, etc.
  • Speciale zaken; nieuwbouw, starterslening, vererving, echtscheiding, familiehypotheken.

.Bij de Erkend Hypothecair Planner staat u centraal